Családi kör podcast

de Kata, Zsolt

Egy hétköznapi család történetei hétről - hétre

Episodios

Családi kör #6

por Kata, Zsolt

itunes pic
Sziasztok! A mai adásban először beszéltünk egy kicsit az új játékszenvedélyünkről, ami a Ticket to Ride nevű táblás játék. Utána a The Killing nevű amerikai sorozatról beszélgettünk. A jószomszédi iszony és annak következményei: milyen kamerát válasszunk kültérre, ha Mac-et használunk? Kata áradozott Kimi teljesítményéről (pedig szerintem már kifakult) és csak azért szereti mert újra rövid a haja. Tárgyalástechnika Kata módra. Kultúra rovat: Fodor Ákos rövid idézet-versei.

Családi kör #5

por Kata, Zsolt

itunes pic
Sziasztok! A mai adás egy hetet csúszott sajnos a hosszú hétvége túl sokáig tartott :) Beszélünk a Samsung új mobiljáról és a magyar Apple szerviz élményeinkről. Emellett hogy pozitívum is legyen, a gyerekek és Kata elmentek a Nyugatinál lévő Mini City-be, amely kiváló móka! A Garaboncon eltöltött hétvége is élményekkel teli, főképp a gyerekeknek, de persze mi is jól éreztük magunkat. Egymás mellett magunkra is jutott egy kevés idő: Kata elmerült a sorozatokban, míg én 2 mozifilmet is megnéztem egyedül... Jó szórakozást! Zsolt

Családi kör #4

por Kata, Zsolt

itunes pic
Sziasztok! Ebben a részben az előző beszélgetésünket folytattuk (igazság szerint a két adást egyszerre vettük fel). A szokásosnak mondható film és kultúra rovat is rövidebb lett, mivel Kata végre aktivizálta magát és zeneélményeiről beszélt. Emellett persze jókat beszélgetünk a költő génről, a Mac-es víruskereső szoftverekről, stb. A héten még egyszer jelentkezünk, egy teljesebb adással, addig is fogadjátok a mostanit szeretettel!

Családi kör #3

por Kata, Zsolt

itunes pic
Sziasztok! Ebben a részben beszéltünk egy kicsit az Apple Music Match szolgáltatásáról, amelyet nagyon várunk, szóba került Madonna legújabb albuma és egy kicsit szembeállítva Zorán - Kóló albumáról az esküvő c. szám. Emellett sikerül 1 percen belül nyolcszor azt mondani, hogy úgyhogy :) Ezt követően beszéltünk egy kicsit Gyusziról, arról hogy miért nehéz beszélnünk a hitről, egy nem hívő embernek. A kultúra rovatban Czakó Gáborra hívtuk fel a figyelmet, amely éles társadalomkritikát fogalmaz meg a ma emberével szemben. Köszönjük a figyelmet!

Családi kör #2

por Kata, Zsolt

itunes pic
Kata és Zsolt második podcastja, amelyben a szokásos tech témák mellett komolyabb családi és hitbéli kérdésekről is szó esik. Amúgy meg mindenki el fog aludni az unalomtól. Miért is hallgatnál bele?

Családi kör #1

por Kata, Zsolt

itunes pic
Első, próba epizód. Kata és Zsolt, a család egyik fele a világhír felé tör