Art & Teca

de Ràdio 4

Programa d'art i gastronomia que avarca tots els actors implicats en l'art del menjar. Un programa amb la col·laboració del cuiner Isma Prados que lliga l'art, la cuina i el territori. 'Art&teca" és un punt de trobada en l'àmbit de la gastronomia creant a través dels continguts un fil conductor que aporta múltiples conclusions a través dels temes, seccions i convidats. Volem saber com es cuina la millor patata fregida del món però també com es cultiva, com es conserva i com queda reflectida en algun passatge cinematogràfic o literari.

Episodios

Audios para recordar - El humor de K-Hito - 09/01/17

por Ràdio 4

Fue uno de los humoristas que surgieron en una etapa de esplendor en las primeras décadas del pasado siglo. Se llamaba en realidad Ricardo García López y se codeó en periódicos y revistas con Jardiel Poncela, Edgar Neville, Tono, Mihura, Enrique Herreros, entre otros. K-hito estuvo cerca de 50 años dedicado al periodismo y al humor. Fue director de varias publicaciones y autor de célebres personajes.

Art & Teca - Ergonomia a la sala. Conclusions d'Alimentaria 2014

por Ràdio 4

Ergonomia a la sala – atenció...avui ens acomodem i convidarem a una empresa de Manresa que es diu kadira i dirigida per Joan Sebastià Rodó. Conclusions d'Alimentaria 2014 i tota l’actualitat del món de la Gastronomia a casa nostra.

Art & Teca - Parlem dels 'estris de cuina' gràcies a a Antoni Campins

por Ràdio 4

Avui a l’Art i Teca parlarem dels 'estris de cuina' gràcies a a Antoni Campins. Un gastrònom, autor de llibres de cuina i també empresari vinculat al món de l’atretzzo gastronòmic! Està escribint l’enciclopèdia dels Estris de Cuina.

Art & Teca -'Fòrum Turisme la Ràpita'

por Ràdio 4

Pep Palau des del Forum Gastronomic i com a vehiculitzador del 'Fòrum Turisme la Ràpita' el tindrem com a guia inicial per contextualitzar i donar-nos pistes per no faltar a la cita. Compartirem també taula amb empresaris, i dinamitzadors del producte d’aquesta zona l’Anna Jiménez Criadora D’Ànecs i Rafel Margalef productor d’arroç.

Art & Teca - Son menjadors particulars, son espais gastronòmics.. Son també simplement vivendes

por Ràdio 4

Son menjadors particulars, son espais gastronòmics… Son també simplement vivendes on els cuiners professionals o no conviden a obrir les portes a una proposta gastronòmica diferent, original, arriscada, incerta, especialitzada. Son els restaurants “Clandestins”. Coneixerem un dels molts exemples…l’SPOONIK està en un punt indeterminat del barri de Gràcia i en Jon Guiraldo ens aproparà a la seva cuina.

Art & Teca - km0 a Catalunya, en Jordi Gómez. Coordinador d'Slow Food

por Ràdio 4

Un dels responsables de l’estructura de km0 a Catalunya, en Jordi Gómez. Coordinador d’Slow Food a la Catalunya Central i propietari i cuiner de Cal Blasi a Berga ens parla dels nous restaurants amb placa Km0.

Art & Teca - L'oli d'oliva extra verge Oleum Flumen d'en Martí. Nova normativa i els secrets de l'alquímia

por Ràdio 4

Compartim taula amb Martí Terès i el nou format d’ampolla que estableix la nova Normativa de la Comissío europea amb la proposta d’oli Verge Extra de Vinaixa l’oleum flumen de les Garrigues, de L’empresa ARP.

Art & Teca - Busquem les arrels de la cuina barcelonina que no es tanca al mestissatge

por Ràdio 4

Busquem les arrels de la cuina barcelonina que no es tanca al mestissatge amb Enric Ribas i des de l’Hospitalet i el Prat de Llobregat ens apropem a la cultura de la tapa, del producte autòcton i la sostenibilitat amb Òscar Teruelo.