Humorn i P3

de Humorn i P3

I Humorn i P3: Scenen följer vi vännerna och kollegorna Tora och Elvira som kämpande komiker i Umeå. Ansvarig utgivare: Matti Lilja

Episodios

Humorn i P3: Scenen del 10

por Humorn i P3

Tora och Elvira ordnar sin stora avslutningskväll. Johannes tolkar Timbuktu. Elinor ger språktips. Anton berättar om katten Johnny. Petrina minns Degeberga. Tora träffar en regissör.

Humorn i P3: Scenen del 9

por Humorn i P3

John debuterar. Victoria pratar arabiska. Ander går på 90-talsfest. Andreas gråtrunkar. Jörgen läser Bamse. Jonni äter kiwi. Elvira ramlar. Tora lyssnar på radio. Sebastian dras in på en toalett.

Humorn i P3: Scenen del 8

por Humorn i P3

Elvira får massage. Tora lyssnar på nyheter. Erik kör random standup. Sebastian sover med sin tjej. Jonni jobbar på lager. Mattias går på efterfest. Kris på Skum-scenen efter publikhaveri.

Humorn i P3: Scenen del 7

por Humorn i P3

Tora och Elvira infiltrerar Umeås punkscen. Daniel testar Tinder. Jonni ser på TV. En maskerad går snett. Avslutningsuppdraget presenteras.

Humorn i P3: Scenen del 6

por Humorn i P3

Skum-gänget kör Aristokraterna. Tora och Elvira har PK-noja. Waffe gör bort sig. Andreas läser Spira. Jonni förklarar kinesiska muren.

Humorn i P3: Scenen del 5

por Humorn i P3

Tora och Elvira pratar hippies. Daniel berättar om cancer. Alexandra förklarar kalsongfylla. Bellas hår får inte vara ifred. Martin rider. Sara förklarar vad våld är. Elvira skapar sin egen yogaklass.

Humorn i P3: Scenen del 4

por Humorn i P3

Tora drar ett snuskigt skämt. Elvira pratar med publiken. Waffe ordvitsar. Andreas bakar en kaka. Petrina bjuder på bajsgodis.

Humorn i P3: Scenen del 3

por Humorn i P3

Tora, Elvira och deras föräldrar roastar varandra på scen. Daniel lagar bilen. Jonni tänker på Långben.

Humorn i P3: Scenen del 2

por Humorn i P3

Nanny-Maja kör standup. Elvira berättar om sin kristna uppväxt. Tora hämtar en vuxen. Fredrik har problem med tvättmaskinen. Willeke söker jobb. Jonni har en iransk pappa. Kristoffer är duktig.

Humorn i P3: Scenen del 1

por Humorn i P3

Elvira träffar killar som inte får upp den. Tora berättar om sitt första förhållande. Jonni och Jörgen beklagar sina namn. Rebecka går på bio med sin mormor. Jakten på nya komiker i Umeå inleds.

Humorn i P3: Trevlig helg del 12

por Humorn i P3

Stjärnspäckat avsnitt med besök av Little Jinder, Clara Henry, Leif Mannerström och mängder av andra svenska kändisar. Eller ja, besök och besök. Men imitationer. Ni fattar...

Mannerström och Kalle luras till en elak kirurg, Per Gessle skriver låt med Laleh och det blir avslutningsmingel i sista avsnittet av Trevlig Helg.

Humorn i P3: Trevlig helg del 11

por Humorn i P3

Tobbe Ek hänger med youtubers på Guldtuben och Gunnel & Maritta bjuder på nyheter - eller snarare shoppingstips.

I Stjärnhemmet följer vi med hem till Gunilla Persson, och i veckans release berättar Linda Bengtzing om sin nyskrivna barnbok.

Humorn i P3: Trevlig helg del 10

por Humorn i P3

Janne Josefsson lär ut slang från orten och Nour El Refai recenserar mjölk.

I veckans stjärnhem glänser Petra Mede, det blir debatt mellan Zackari Wahlström och Camilla Läckberg och nyheterna presenteras av Lars Winnerbäck.

Humorn i P3: Trevlig helg del 9

por Humorn i P3

Leif Mannerström och Kalle Moraeus har hamnat i en rejäl knipa, Jonas Sjöstedt och Annie Lööf håller hård ton och mjödfest med husesyn hemma hos Erik Haag och Lotta Lundgren.

Humorn i P3: Trevlig helg del 8

por Humorn i P3

Måns Zelmerlöw skrattar sig tokig, Sanna Nielsen bjuder på hemvisning och Gina Dirawi känner sig bortglömd.

Ja, det är helt enkelt Eurovision-tema i Trevlig helg!

Humorn i P3: Trevlig helg del 7

por Humorn i P3

Linda Lindorff får dickpics, Lamotte och Schyman i het debatt och Sveriges matgladaste kändiselit går på groggbuffé.

Linda Lindorff börjar gråta under sin första nyhetssänding, Lamotte och Schyman i debatt om vem som gjort mest för vad-som-helst på tio år och på en groggbuffé någonstans bestämmer sig Leif Mannerström för att supa Kalle Moraeus under bordet. Liveframträdande av Hellström och Maggio som bjuder på ännu en break up-låt.

Humorn i P3: Trevlig helg del 6

por Humorn i P3

Mark Levengood läser citat från gulliga barn och Zara Larsson undrar varför hennes låtar inte spelas på repeat i P3.

Leif Mannerström lagar mat inför valborg, Anna Anka berättar om den nya diet och Håkan Hellström befinner sig mitt i en crime scene.

Humorn i P3: Trevlig helg del 5

por Humorn i P3

Miriam Bryant skaffar ny röst och Moreus spelar in podd med Paradise Hotel-deltagare.

Miriam Bryant skaffar ny röst, Moreus spelar in podd med Paradise Hotel-deltagare och så får vi följa med hem till Kristian Luuk. Allt är precis som vanligt nytt, fräscht och påhittat.

Humorn i P3: Trevlig helg del 4

por Humorn i P3

Per Gessle spelar hundmusik med Lisa Ekdahl, Skam-Nora flirtar med Niklas och Jinder möter Läckberg i rond 2.

Per Gessle spelar hundmusik med Lisa Ekdahl, Skam-Nora flirtar med Niklas och Jinder möter Läckberg i rond 2.

Humorn i P3: Trevlig helg del 3

por Humorn i P3

Kalle Moraeus och Leif Mannerström ollar in våren.

Nour hatar matpatriarkatet, Tobbe Ek slirar runt på förfest och Petra Mede vill adoptera den nya programledaren Niklas. Dessutom gästas studion av Veronica Maggio som bjuder på livemusik.

Humorn i P3: Trevlig helg del 2

por Humorn i P3

Laleh och Lars Lerin klarar knappt av rampljuset i veckans avsnitt av Trevlig helg.

Trots att Mannerström fyller år verkar det lite bittra humöret hålla i sig. Glatt humör och trädgårdstips bjuder Mandelmann på. Dessutom blir det romantik i studion när Jockiboi och Jonna berättar om hur de träffades. Bubblare: Moraeus tar av sig tröjan!

Humorn i P3: Trevlig helg del 1

por Humorn i P3

Trevlig helg öppnar upp studion och gästas av Sveriges kändiselit.

Årets melloprogramledare är medtagna och talar ut om relationen till varandra, Luuk berättar om sin nya podd, Håkan Hellström axlar rollen som nyhetsuppläsare och Lisa Ekdahl bjuder på livemusik. Allt och mycket mer i premiären av Trevlig helg!

Chihuahuor och falska profeter

por Humorn i P3

Johanna och Torbjörn presenterar sina sista budord.

Tio veckor går snabbt när en har roligt och så roligt vi har haft! I detta avslutande program presenterar eterns visemän Johanna Nordström och Torbjörn Averås Skorup budord 19 "Nej, Chihuahuor är inte söta" och budord 20 "Lita aldrig på några budord". Tack för den här tiden!

Sport och klickbete

por Humorn i P3

Johanna och Torbjörn presenterar budord 17 och 18: "All sport suger" och "Sluta klickbeta - du kan gissa vad som händer sen".

Fråga chans och döden

por Humorn i P3

Johanna och Torbjörn presenterar budord 15 "Du får fråga chans" och budord 16 "Kom ihåg att du ska dö".

Pescetarianbluff och årstidsfascism

por Humorn i P3

Johanna och Torbjörn är nu varma i kläderna och presenterar budord 13 och 14: "Du är inte vegetarian om du äter fisk" och "Du ska inte tro att det är sommar i februari".

Hårfiasko och mellodiktatur

por Humorn i P3

Johanna och Torbjörn uppdaterar budorden efter bästa förmåga.

Nu är det tio gamla budorden uppdaterade och klara. Men som de hårt arbetande 90-talister de är vill Johanna och Torbjörn självklart överträffa Guds arbete och skapa tio till. Dags för budord elva "Färga aldrig håret hemma" och budord tolv "Fel låt vann".

Flytta aldrig hemifrån och res aldrig till Asien!

por Humorn i P3

Johanna och Torbjörn arbetar vidare för att vägleda folket med nya budord.

Det har blivit dags för nya budord och denna vecka kommer dom i form av tydliga uppmaningar: budord nio "Flytta aldrig hemifrån om du vill ha någonstans att bo" och budord tio "Tro inte att du är en explorer bara för att du varit i Asien".

Fiskbilder på datingsiter och pionjärshets

por Humorn i P3

Johanna och Torbjörn fortsätter forma världen till det bättre. Tio gamla budord ska bli tjugo nya.

Dags för budord nummer sju "Swipea inte höger på killar som poserar med fisk" och budord nummer åtta "Du ska inte tror att du var först".

Hashtaggande mammor och sexiga pappor

por Humorn i P3

Johanna och Torbjörn har jobbat hårt och tycker att de förtjänar semester. Det tycker inte Gud som stoppar dom på Arlanda och kräver ännu hårdare jobb.

Dags för budord fem och sex: Sluta hashtagga mamma och "Du får ligga med din kompis pappa".

SKÖNA jeansbutiker och interwebbz

por Humorn i P3

Torbjörn och Johanna har fått det ärofyllda uppdraget av Gud att uppdatera de tio budorden.

Tjugo nya ska det bli och Johanna och Torbjörn tar sitt uppdrag på största allvar. Dags för budord tre och fyra: "Du ska inte handla på sköna jeansbutiker" och "Avguda din internetuppkoppling"!

Storslagen premiär med kvarg och norrmän

por Humorn i P3

Johanna och Torbjörn har förberett ett humorprogram om ost men blir överraskade i studion av självaste gud som ger dom ett viktigt uppdrag.

Dom ska skapa 20 nya budord som tar mänskligheten in i den digitala tidsåldern.

Sista avsnittet av Humorhimlen Lab!

por Humorn i P3

Producent Rille Nerbe väljer sina favoriter

Humorhimlen Lab har funnits i sex år och varit P3:s experimentverkstad för ny humor. Etablerade komiker har testat nya idéer och nya stjärnor har inlett sin väg mot humorhimlen i labbet. Stort tack till alla som medverkat i Humorhimlen Lab genom åren! I detta avslutande program väljer producent Rille Nerbe sina favoriter från åren som gått.Det blir humor från Marcus Johansson, Marja Nyberg, Isse Yapici, Cissi Magyar, Tobbe Wiklund, Sanjin Kljucanin, Hanne Lempka, Simon Gärdenfors, Anton Magnusson, My Ericsson, Linnea Ericsson, Ola Söderholm, Fritte Fritzson, Isabelle Berglund, Emma Knyckare, Robert Bendtlinder, Anna Granath, Amelie Nörgaard, Fritjof Andersson, Rasmus Ek, Niklas Linderoth, Jakob Green Werkmäster, Erik Adell, Dilan Apak, Gurgin Bakircioglu, Petter Bristav, Adrian Boberg, Bianca Meyer, Sandra Ilar, Hannes Björkbacka, Robin Wohlin, Elisabeth Brånsgård, Olle Ohlsson, Elias Gustavsson, Jesper Rönndahl, Nanna Johansson, Josefin Johansson, Kringlan Svensson, Anni Tuikka, Isabelle Riddez Hegestam, Elin Thomasdotter, Linn Mannheimer,  Isabella Posse Boquist, Messiah Hallberg, Christina Nordhager, John Willander, Elvira Varghans, Ella Jax, Victor Linnér, Simon Garshasebi, Felicia Jackson och Ola Aurell.

Fira jul med Rasmus och Fritjof!

por Humorn i P3

Musik, sketcher och mys med Lagt kort ligger

Humorduon Lagt kort ligger består av Fritjof Andersson och Rasmus Ek och de har medverkat i Humorhimlen Lab ett antal gånger de senaste åren. De gör humor ordentligt jordad i klassisk svensk humorflora med en perfekt mix av lattjo och sentimentalitet, nonsens och djup och passar perfekt en julaftonskväll. Julspecial med Lagt kort ligger! Medverkar gör också Nina Karlsson, Helena Skoglund och Annie Pyk Hammarqvist.

Generation Varför och En Halvdan

por Humorn i P3

Vilset sökande med Generation Varför och låg humor med En Halvdan

Tredje och avslutande delen av Generation Varför. Karin och Filip är 25-nånting och vill att livet ska innehålla mer än volvo, villa och vovve. De söker ständigt uppmärksamhet och vill tjäna pengar på att bara vara sig själva. Men det är lättare sagt än gjort. De förstår sig inte på samtiden och samtiden förstår sig inte på dem. Av och med Filip Wästberg och Karin Pihl med hjälp av Torbjörn Thunman, Naomi Abramowicz och Mikaela Somnell.Dessutom humor som är så låg att du inte kan låta bli att dra på smilbanden. En Halvdan är frälsning för er som länge gömt er i det dolda, i förnekelse av de dåliga skämten som ni egentligen fann så tilltalande. Av och med Dan Lilja tillsammans med Henrik Norrman, Cecilia Säverman och Fredrik Johansson.