Kapitulationen till vardagslivet

de Erik & Linus

Våra sjuka tankar om det vi kallar vardagslivet

Episodios

Avsnitt 28 - Sommarspecial

por Erik & Linus

itunes pic
Vi chockerar er alla genom att lägga ut en podcast på en TORSDAG istället för en söndag. Och det är inte vilken torsdag som helst, det är nationaldagen! Inte för att någon riktigt bryr sig om det, men ändå. Vi kallar avsnittet för sommarspecial, vad det innebär vet vi inte riktigt. Ni får helt enkelt lyssna och se vad det kan röra sig om!

Avsnitt 27 - Om livet och lite annat

por Erik & Linus

itunes pic
SÅ! Då var vi äntligen tillbaka i etern. Ett litet uppehåll som kanske gjort oss gott, vad vet jag. Hur som helst så tar vi en lite mer filosofisk ton i dagens avsnitt och pratar mycket om livet och vad man egentligen ska göra för att hitta ett inre lugn. Och så promotar vi våra instagramkonton, såklart. TJARÅ!

Avsnitt 26 - Spelas Hockey-VM i Sverige?

por Erik & Linus

itunes pic
Så var det dags för avsnitt 26! Idag pratar vi om massageunderkläder, det faktum att ingen bryr sig om hockey-vm och hur det går till när man flyger en humla. Så när ni får en halvtimme över så vet ni vad ni ska göra! CHEERS!

Avsnitt 25 - Boston ligger i småland

por Erik & Linus

itunes pic
Hallelåja! Avsnitt 25 är här och vi sitter även denna vecka och badar i solskenet på Linus balkong. Vi pratar lite kring valborg, boston och framför allt: Bieber-hysterin! Tune in folks!

Avsnitt 24 - Träningshets

por Erik & Linus

itunes pic
Vårkänslorna spirar! Vi tar mikrofon och dator ut på balkongen och ger ett riktigt vårtecken med en balkonginspelad podcast. Vi snackar träningshets, pizzaerbjudanden, viktoria silvsteds etreprenöriella bröst och mycket annat.

Avsnitt 23 - Lyxtiggare och Zara Larsson

por Erik & Linus

itunes pic
Finns det lyxtiggare? Har Zara Larsson den perfekta munnen? Två frågor som vi är säkra på att alla av oss tänkt på en eller flera gånger. Något annat som diskuteras i det 23:e avsnittet är blickar, hur de kan döda och hur mycket frågor som uppstår kring dem. NU KÖR VI!

Avsnitt 22 - Shame boner och kissflärpar

por Erik & Linus

itunes pic
Kapitulationen till vardagslivet är tillbaka efter en veckas påskledighet, och det känns SKÖNT! I vårt 22:a avsnitt diskuterar vi bland annat pissoardesign, hur vi relaterar till ålder i olika situationer och hur kul det fortfarande kan vara att spela sanning och konsekvens. Det och mycket mer väntar er den närmsta halvtimmen!

Avsnitt 21 - Blinda munkar som brottas

por Erik & Linus

itunes pic
Avsnitt 21 bjuder på skvaller från Johnossis releasefest, hur det går till när vin från franska rivieran blir till och mycket annat smaskigt. Gör som ni brukar och LYSSNA!

Avsnitt 20 - Vem fan är prinsessan Lilian?

por Erik & Linus

itunes pic
Avsnitt 20! Vi lämnar tonåren bakom oss och når det härliga talet 20 i veckans avsnitt. Vi diskuterar den oroliga situationen i Nordkorea, försöker lista ut vem prinsessan Lilian egentligen är och inser hur otroligt dumma barn är. Detta och mycket mer i avsnitt 20 av Kapitulationen till vardagslivet!