Knattetimmens klipparkiv

de Knattetimmens klipparkiv

Sidan uppdateras inte. Malin Alfvén och Louise Hallin svarar på frågor om barn och föräldraskap Ansvarig utgivare: Andreas Miller

Episodios

Knattetimmen Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-12-17 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Hur talar man med sina barn om skolmassakern i USA?, tonårig flicka som är homosexuell undrar om inte föräldrar borde berätta om homosexualitet för sina barn, en förälder är orolig för sin 12-åriga dotter som ofta ljuger, en pappa undrar hur han ska hantera sutuationen med sin dotters mamma som har hamnat i tungt missbruk, en mamma undar om hennes son som är decemberbarn ska börja skolan ett år efter eller inte, förtvivlad mormor vill att 7-åriga barnbarnet ska kunna hälsa på henne - men barnets mamma har en usel relation till pappan som sätter käppar i hjulet, 2-årig tjej är mycket bestämd och föräldrarna upplever att de måste trippa på tå.

Knattetimmen Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-12-10 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: 6-åring är väldigt kräsen med maten, 5-åring och 3-åring har mycket svårt att sitta still, bebis skriker så högt att föräldrarnas trumhinnor nästan sprängs, en mamma misstänker att hennes 17-årige son har börjat med droger.

Knattetimmen Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-12-03 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: 4 1/2-åring låser sig och blir väldigt envis, 3 1/2-åring gillar att följa med och handla men mamman är orolig eftersom han nästan är lite för social och orädd, en 2 1/2-årig pojke fastnar i beteenden och hamnar nästan som i trans - mamman undrar vad hon ska göra, 6-årig flicka är extremt trött på morgonen.

Knattetimmen Med Malin Alfvén och Lousie Hallin 2012-11-26 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: En mormor oroas över hennes två barnbarn som bråkar konstant, en mamma är ledsen över att man som förälder inte får vara med på barnens fritidsaktiviteter, 17 månaders flicka vill amma - konstant, en förälder undrar om man ska säga till sina barn varje gång man tycker att de är duktiga - eller får de ett bekräftelsebehov då?, en 3 1/2-årig tjej är extremt bestämd.

Knattetimmen Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-11-19 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: 5-åring kissar på sig, 8 månaders flicka är rädd för dammsugaren, 5-åring vill inte att någon ska skratta åt henne - även om de bara leker, pojke på 4 år har svårt att kontrollera sin ilska, 7-åring har hört om flickan i Göteborg som blev bortförd och är nu rädd att det ska hända henne själv, 7 månaders pojke drar mamma i håret hela tiden.

Knattetimmen Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-11-12 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Pappa berättar om sin 9-åring som känner skuld för att hon pratat om sex med sin kompis, en familj har hamnat i konflikt med farföräldrarna efter att de har olika åsikter om blöja och napp, en mamma undrar om hennes treåring förstår handling och konsekvens, en mamma oroas över att hon kanske skriker lite mycket till sina barn, 10-årig pojke har humörsvängningar under hockeyträningen.

Knattetimmen Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-11-05 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: 3 1/2-årig flicka har haft problem med dagisinskolningen, 14-årig pojke har stulit pengar och nu vet inte föräldern om hon kan lita på sonen, en mamma separerade med barnens pappa för nästan 3 år sedan - nu har båda träffat nya partners vilket barnen har svårt att acceptera, en tolvårig pojke vill inte somna på kvällarna - pappan undrar vad han ska göra, en mamma undrar om napp kan försena språkutvecklingen, 6-årig flicka har stort kontrollbehov - mamman är orolig att det ska utvecklas till något destruktivt.

Knattetimmen Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-10-29 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: En mamma är orolig för sin son som inte verkar må bra sedan hon flyttat ihop med sin nya kille, 4-månaders pojke vaknar om nätterna, en mamma undrar vad förpubertet är, 3-årig flicka har enligt mamman ett väldigt gnälligt språk, 8-åring måste fortfarande ha blöja om nätterna och pappan undrar vad han ska göra, en 8 månader gammal flicka vill inte äta lunch.

Knattetimmen Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-10-22 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

"Min mamma var inte snäll, jag är rädd att bli likadan". "Min dotter slirar på sanningen" "Hur hjälper jag lilltjejen ur sina raseriattacker" "Hur tuff ska jag vara med hur man håller bestick". Knattetimmen med Malin Alfvén och Louise Hallin svarar på dina frågor om barn och hjälper dig att bli en ännu bättre förälder.

Knattetimmen 2012-09-17 2012-09-17 kl. 11.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: En 6,5-årig tjej har svårt att knyta an till människor, en mormor undrar hur och när man ska börja prata med barnbarnet om att denne kommit till genom provrörsbefruktning, en flicka på 3,5 år hatar att bli tvättad, en 4-årig pojke leker lite för våldsamt, en flicka på 2 år vägrar släppa napp och gosedjur, 1,5-årig pojke vägrar att sova i sin egen säng och mamman undrar vad hon ska göra, främst eftersom familjen nu väntar tillökning.

Knattetimmen 2012-09-10 2012-09-10 kl. 12.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: 2-årig flicka håller föräldrarna vakna på nätterna, en 3,5-årig pojke vill sedan han fått ett yngre syskon retas hela tiden, en pappa går igenom en separation och undrar hur han ska göra för att inte bara vilja "kliva ut genom dörren och strunta i allt", en farfar är orolig över hans son och hustru som nu ska skiljas eftersom hustrun inte vill berätta för barnen var hon tänker bo, en pappa har fått höra att det kan vara skadligt att hans 6 veckor gamla dotter vänder sig så att hon hamnar på huvudet och undrar om det verkligen stämmer.

Knattetimmen 20120903 2012-09-03 kl. 11.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Två systrar på sju och elva år bråkar konstant, en liten flicka biter sin mamma hela tiden, en farmor är orolig över sitt tioåriga barnbarn som verkar oroa sig över sitt utseende och tycker att hon är tjock, en treårig pojke blir väldigt ledsen då han lämnas på förskolan, en förskoleanställd menar att många föräldrar inte vill att deras barn ska sova på förskolan eftersom de ska kunna sova på kvällen - vad är egentligen rätt?, en förskolelärare undrar vad det var för fel på benämningen lekis och dagis, en mamma anser att folk i hennes närhet tycker att hon ska "hålla masken" då dottern blir ledsen, vad är egentligen det bästa?

Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-08-27 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: En flicka på 3 år vill inte bajsa på toaletten och pappan undrar vad han ska göra, tvillingflicka på 6 månader blir arg då hon ska somna, en mamma med son på 20 månader undrar vad hon ska göra med sin enrgiska son på 20 månader som inte går att lämna ensam, en mormor undrar vad hon ska göra med sitt 4-åriga barnbarn som enligt henne har ett tvångsbeteende, en familj med tre barn har flyttat utomlands och nu har barnen fått det svårt med språket, en flicka på 1 år och 7 månader vill inte sluta att amma, en pappa undrar hur han kan hjälpa till så att 10-åriga dottern ska bli mindre blyg, en 4-månader gammal bebis har börjat sova oroligt och mamman undrar vad det kan bero på.

Med Malin Alfén och Louise Hallin 2012-08-20 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: En pappa undrar hur han ska hantera att dotterns kamrat är elak mot dottern, en mamma undrar om det är rimligt att två grupper på förskolan slås ihop till en stor, en mamma undrar hur hon ska hantera att dottern verkar orolig över morfars plötsliga bortgång, en pappa upplever att 7-åriga dottern har svårt att bli lämnad ensam och undrar vad det kan bero på, en mamma behöver tips på uppfostringsmetoder för hennes trotsiga 2-åring, en 2,5-årig pojke fick nyligen två tvillingsyskon och har sedan dess arg på föräldrarna. Nu undrar mamman vad hon ska göra.

Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-06-04 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen med Malin Alfvén och Louise Hallin, från 4 juni 2012.

Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-05-28 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: En pappa undrar hur han ska hantera att sonen har svårt att somna, en pappa undrar om det stämmer att barn som är födda sent på året lättare får adhd, pojke på 3,5 år skriker om han inte får som han vill, en mamma undrar om han ska sluta amma efter att bvc gett henne det rådet, en 3-årig adopterad flicka är väldigt mammig och föräldrarna undrar vad de ska göra åt situationen.

Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-05-21 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Mamma är orolig för sin son som är väldigt pappig och undrar hur hon ska göra för att komma honom närmare, 7-årig flicka har fått för sig att det är fel på alla kläder, föräldrar undrar hur de ska förbereda barnen på att deras kära hund kanske måste avlivas, mamma undrar om hon ska sluta amma och istället introducera flaska, en mamma planerar en resa med sina vänner men undrar om hennes 9 månaders bebis kan ta skada på något sätt.

Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-05-14 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: En mamma är orolig över 9-årig dotter som inte verkar må bra, fråga om när ett barn är moget att ensam bege sig iväg på cykel i trafiken, flera inkomna mejl om kombinationen amning och alkohol, 10-månader gammal flicka vägrar att krypa, en mormor undrar hur hon ska hantera barnbarnets napp, en flicka är rädd för insekter och en förvånad mamma som undrar varför de tysta flickorna placeras bredvid de stökiga pojkarna i klassrummet.

Med Malin Alfvén och Louise Hallin 2012-05-07 kl. 09.34

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: En mamma undrar om det verkligen är så fel att ta ett glas vin då och då, en lyssnare tipsar om att sömnproblem kan bero på halsmandlar, en mamma har träffat en ny man som har barn och hon undrar när det är rätt tid att flytta ihop, mamma har fått höra av lärare att 7-åriga dottern inte tar plats och undrar nu hur hon ska hantera det hela, mamma undrar hur hon ska hantera att barnen äter hos grannfamiljen, en pappa har en dotter som blir trakasserad av en klasskamrat och dennes familj.

Knattetimmen 2012-04-30 2012-04-30 kl. 11.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: En mamma vars sons pappa är dömd för sexuella övergrepp på bonusdottern. Nu undrar mamman hur hon ska hantera situationen med sin son och undrar vilken hjälp hon kan kräva. Mamma undrar hur hon ska hantera sin dotter som är överviktig. Flera inkomna brev om hur man ska hantera alkohol. En mamma har problem med sin pojke som inte sover ordentligt. En farmor undrar hur barn reagerar då de växer upp med delad vårdnad och då pappan i detta fall blir förtalad.

Knattetimmen 20120323 2012-04-23 kl. 11.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Mamma är orolig för sin 8-årige son som blir ledsen då han lämnas i skolan. Mamma oroas över sonen på 16 månader som drabbas av affektkramper. Pappa undrar hur han ska hantera 3,5 år gamla dottern som blir besvärlig då hon ska äta. Mamma har visat aggressiva tendenser mot sin 4 månader gamla dotter och är orolig över sitt beteende. En flicka på 3 år saknar "trots" enligt föräldrarna, som nu undrar om de kommer få problem då hon blir äldre.

Knattetimmen 20120416 2012-04-16 kl. 12.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Mamma undrar vad hon ska göra med sin lilla dotter som vägrar att bajsa på toaletten. En mamma undrar hur hon ska hantera sonen som inte vill somna på kvällarna. 3 1/2-årig dotter gillar inte sin mormor och morfar och mamman undrar vad hon ska göra. En annan förälder undrar om man verkligen måste lära barnen att krypa innan de kan gå. Mamma undrar hur hon ska hantera sin son som inte vill äta.

Knattetimmen 20120402 2012-04-02 kl. 11.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: En mamma undrar om hon ska placera sina två små döttrar på samma förskoleavdelning. Mormor undrar hur hon ska hantera barnbarnets ilska. En liten flicka vägrar att ha strumpor på sig och mamman undrar vad hon ska göra. 8-årig pojke är livrädd för hundar. Mamma undrar hur hon ska motivera sin 14-åriga dotter för skolan. En mamma är oroad för sin 8 månader gamla dotter som äter lite. En pappa har problem med sin son då han ska sova.

Knattetimmen 20120326 2012-03-26 kl. 13.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: En mamma undrar hur mycket hon ska pusha sin 18 månader gamla bebis. En annan mamma är oroad över sin 3-åring som ska byta avdelning på förskolan. Pappa till en 13 månader gammal pojke undrar när barn börjar förstå konsekvenser. En annan pappa undrar hur han ska förklara för sina små döttrar att den äldre sonen sitter i fängelse. En mamma undrar hur hon ska hantera situationen efter att sin 6-åriga dotters farfar har dött. Programledare: Sofie Tholerus.

Knattetimmen 20120319 2012-03-19 kl. 12.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Hur talar man med barnen om bilder från krig?, vad är nattskräck?, vad gör man då ens son slår den yngre systern eller om ens en bebis vägrar att äta? Vad är botemedlet till en 3,5-åring som är orolig för allt? Och: är det fel att låta barnen sova i de vuxnas säng? Programledare: Pär Fontander. P4 Radio Stockholm 2012-03-19.

Knattetimmen 20120312 2012-03-12 kl. 15.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Mamma tycker att niomånaders flicka är sen motoriskt. Fyraårig flicka hakar upp sig på många saker. Nioårig pojke otröstlig när han lämnar farföräldrarna. Flicka (20 mån) snart i tvåårstrotsen - och mamma är vinnare i tävlingen om nytt ord för växtvärk. Hur tar jag upp med "gammalt groll" med min pappa? Programledare: Pär Fontander. P4 Radio Stockholm 2012-03-12.

Knattetimmen 20120310 2012-03-10 kl. 13.00

por Knattetimmens klipparkiv

---POD: Knattetimmen 20120310

Knattetimmen 20120305 2012-03-05 kl. 12.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Femårig flicka provocerar lillasyster. Mer om begreppet växtvärk. Tvåårig flicka skriker högt om föräldrarna pratar med andra och släpper uppmärksamheten på henne. Nioårig pojke är överaktiv och rastlös. Hur hantera den oroliga elvaåringen? Femårig flicka ser och är rädd för spöken. Programledare: Pär Fontander. P4 Radio Stockholm 2012-03-05.

Knattetimmen 20120227 2012-02-27 kl. 12.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Åttamånaders pojke sover inte. Är det negativt för barnen att separerade föräldrar träffas? Mer om begreppet "växtvärk". Treårig pojke slåss. Ska ett barn under ett år kunna få se på tv? Tvåårig flicka blir ett monster om hon inte sover. Programledare: Pär Fontander. P4 Radio Stockholm 2012-02-27.

Knattetimmen 20120220 2012-02-20 kl. 12.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Åttaårig pojke är rädd för många saker och har svårt att sova själv i egen säng. Flicka, 2½ år, vill bestämma allt. Är växtvärk alltid ett stressrelaterat symptom? Hur ska jag klara att ha storebror hemma när nya barnet har kommit? Mamma vill sluta amma ettåriga flickan. Programledare: Pär Fontander. P4 Radio Stockholm 2012-02-20.

Knattetimmen 20120213 2012-02-13 kl. 12.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Femårig flicka äter inte det resten av familjen äter. Nioårig flicka suger på tummen. Nioårig pojke pratar mycket om kärlek och sex. Barnbarnet tackar inte när hon får presenter eller pengar. Hur gamla är prematura barn egentligen om man ser till utveckling? Mer om att suga på tummen. Programledare: Pär Fontander. P4 Radio Stockholm 2012-02-13.

Knattetimmen 20120206 2012-02-06 kl. 11.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Mamma bråkar med tioårig dotter, hur hantera konflikten bättre? (fortsättning från förra veckan). Mammigt barn vill efter separation inte vara hos pappa. Bästisen ska sluta på dagis, hur gör vi nu? Tvåårig pojke är aktiv på natten, hur gör vi för att alla ska få sova? Tremånaders flicka äter 4-5 nattmål. Hur får man en treårig pojke att sova i egen säng? Programledare: Pär Fontander. P4 Radio Stockholm 2012-02-06

Knattetimmen 20120130 2012-01-30 kl. 15.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Sjuårig pojke har svårt att sova, en konsekvens av föräldrarnas separation? Tioårig flicka är rädd för att vara ensam. Tre månaders pojke är väldigt mammig. Varför har man som förälder ständigt dåligt samvete? Mamma bråkar ofta med tioåriga dottern, hur kan man bryta konflikten? Programledare: Pär Fontander. P4 Radio Stockholm 2012-01-30.

Knattetimmen 20120123 2012-01-23 kl. 11.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Femårig flicka har prestationsångest. Sexårig pojke ljuger och fantiserar. Treårig pojke sover oroligt när mammas nye man sover över. Femårig pojke föreslås börja i första klass redan. Programledare: Pär Fontander. P4 Radio Stockholm 2012-01-23.

Knattetimmen 20120116 2012-01-16 kl. 13.00

por Knattetimmens klipparkiv

Knattetimmen är P4 Radio Stockholms program där Louise Hallin, barnmorska och terapeut och barn- och föräldrapsykolog Malin Alfvén svarar på lyssnarnas frågor om barn. Denna vecka: Sexårig flicka får rena raseriutbrott. Fyraårig flicka har svårt att leka på egen hand. Lyssnartips om att få barnet blöjfritt. Tolvårig flicka vill inte aktivera sig. Sexårig pojke går i sömnen. Flicka (2½) är supermammig. Programledare: Pär Fontander. P4 Radio Stockholm 2012-01-16.