Basketpodden

de Henrik Broman

Episodios

228. NBA Super Teams

por Henrik Broman

Magnus och Henrik pratar NBA Finals och vad vi lärde oss om vinnande NBA-basket denna säsong. Jakob och Henrik pratar på inför om NBA-draften.

227. Vingård, metal och modern konst

por Henrik Broman

Magnus och Henrik pratar om NBA Finals, summerar intrycken av Game 1 och 2 och blickar framåt mot fortsättningen i Cleveland. Allt inramat av cykling, vingårdar, metalband och konst.

226. Golden State of Mind

por Henrik Broman

Alexandra och Henrik pratar om tidernas mest stjärnspäckade NBA Finals. Magnus och Henrik pratar Bostons framtid, NBA Finals och debatterar LeBron vs Jordan.

225. Jerebko in the clutch

por Henrik Broman

Gabriel och Henrik pratar om Bostons starka insats i game 3 och draftlotteriet, den något avslagna serien GSW vs SAS och vilka spelare som stigit i rankingen under årets NBA Playoffs.

224. Kawhis fot

por Henrik Broman

Gabriel och Henrik pratar NBA West Playoffs, Utahs och Houstons framtid och Kawhis fot. Magnus och Henrik pratar om vingårdar, East Finals och Washingtons framtid.

223. East Clintwood

por Henrik Broman

Gabriel och Henrik pratar Luleå vs Södertälje, NBA Playoffs West och tvångströjor. Magnus och Henrik pratar om att få besök av sheriffen och NBA Playoffs East.

222. Olympic Elk

por Henrik Broman

Magnus och Henrik pratar älgar, Supersonics och NBA East Playoffs. Jakob och Henrik pratar därefter om West Playoffs och Clippers tuffa läge.

221. Jumbotronen

por Henrik Broman

Henrik får rapport från Magnus om staden Cleveland och de snackar NBA Playoffs East. Gabriel och Henrik pratar triple double-matematik och NBA Playoffs West.

220. Slutspelsfeber

por Henrik Broman

Alexandra och Henrik pratar LAC-UTA och TOR-MIL. Henrik frågar ut Magnus om cykelresan från Boston till Cleveland och om slutspelets första matcher.

219. Triple Double King

por Henrik Broman

Jakob och Henrik snackar Westbrook och kikar på NCAA & draften igen. Gabriel och Henrik pratar mer om Russ, självbehärskning och streaks och följer sen upp våra gissningar kring Awards, statistikkategorier och Over/Under.

218. Livrustkammaren

por Henrik Broman

Gabriel och Henrik pratar om bänkpress, NBA Awards Show, Westbrooks 40:e triple-double och om sex NBA-spelare som fått oförtjänt lite uppmärksamhet i år.

217. Basketligan Herr inför slutspelet

por Henrik Broman

Extraavsnitt där Andreas och Gabriel pratar om matchups i slutspelet och tippar vilka som går vidare till semis och final.

216. Groundhog-bussar

por Henrik Broman

Magnus och Henrik pratar Devin Booker, cykelsemester och NBA-slutspel. Jakob och Henrik pratar March Madness, skaldenamn och fejkslagsmål.

215. Finne, boll, munk, räv

por Henrik Broman

Jakob och Henrik inleder med Russ & Curry och fokuserar sen på NBA Draft 2017 och bastuheta prospects som Markkanen, Fultz, och Ball.

214. Topp 10 spelare + 58 sekunder

por Henrik Broman

Gabriel och Henrik rankar NBAs 10 bästa spelare, pratar MVP, jinx, Nurkic, tabellen och ledare i statistikkategorierna.

213. Topp 10 C + russin

por Henrik Broman

Magnus och Henrik pratar om kost, buy-outs och presenterar vår lista över NBAs 10 bästa centrar. Gabriel och Henrik snackar också Topp 10 centrar.

212. Topp 10 PF + vanvård

por Henrik Broman

Alexandra, Magnus och Henrik pratar Magic Johnson, NBA trade deadline, buy-outs och rankar NBAs 10 bästa power forwards.

211. Topp 10 SF + Boogie

por Henrik Broman

Magnus och Henrik pratar Ibaka-traden och Boogie Cousins-traden innan de glider in på listan över NBAs 10 bästa small forwards just nu. Alexandra och Jakob hoppar också in och argumenterar.

210. Topp 10 SG + trades

por Henrik Broman

Magnus och Henrik pratar några trades och presenterar vår ranking av NBAs Topp 10 SG:s just nu. Gabriel och Henrik fortsätter på ämnet.

209. Topp 10 PG + LeBron vs Barkley

por Henrik Broman

Alexandra och Henrik pratar 6,5 meter center, Melo och LeBron vs Barkley. Sen presenteras vår ranking av NBAs Topp 10 PG:s just nu. Jakob och Henrik tar sig också an det ämnet.

208. Hello Wade, Melo trade

por Henrik Broman

Jakob och Henrik pratar begravningsstämning, NBA All-stars, Wade & Melo, stora traderykten och LeBron-gnäll.

207. Vad var det jag sa?

por Henrik Broman

Magnus och Henrik pratar trades, media-Pop, All-star starters och reflekterar över säsongens största negativa och positiva överraskningar i NBA.

206. Basketligan halvtid & NBA All-Star voting

por Henrik Broman

Andreas och Gabriel pratar Basketligan Herr så här långt, och utser besvikelser och utropstecken bland lag och spelare. Alexandra och Henrik pratar om NBA All-Star-voting + D-Rose.

205. Det börjar lukta trades

por Henrik Broman

Magnus och Henrik pratar om Korver till Cavs, traderykten, MEM vs GSW, D'Antonis skönspelande Rockets och halvtidsledarna till att vinna MVP och andra awards.

204. In or out? Auf wiedersehen!

por Henrik Broman

Jakob och Henrik pratar om juldagens stormatch mellan Warriors och Cavs, samt racet om slutspelsplatser i East och West.

203. Vad är fram och vad är bak?

por Henrik Broman

Alexandra och Henrik pratar om Houstons trepoängsrekord, NBAs bästa centrar och julklappsönskar sig något inför det nya året.

202. Vad fan är en power forward?

por Henrik Broman

Gabriel, Magnus och Henrik snackar spelare som levererar otroliga siffror: Westbrook, Durant, Klay, Giannis och CP3. Och vad fan är en power forward nu för tiden?

201. Tålamod

por Henrik Broman

Alexandra och Henrik pratar NBA-rookies och tålamodet som krävs för att följa rookies. Embiid hyllas såklart. Gabriel presenterar ett par balter och en LA-duo.

200. Born in the 70's

por Henrik Broman

Gabriel, Magnus och Henrik hyllar och rankar en generation av NBA-spelare, de som föddes på 70-talet. Det blir snack om bl.a Kobe & Shaq, Dirk, Duncan, Iverson och KG.

199. The Pauwer of Love

por Henrik Broman

Gabriel och Henrik snackar ESPNs player rankings, Minnesotas unga lag och San Antonios något äldre lag. Jakob och Henrik pratar om Drake Night.

198. Pop vs Trump

por Henrik Broman

Jakob, Magnus och Henrik pratar Pop vs Trump, ESPN player rankings, Clippers, OKC och Atlanta.

197. Förhastade slutsatser

por Henrik Broman

Magnus och Henrik överreagerar och snabbanalyserar de två första veckorna av NBA-säsongen. Suger Dallas? Är Lakers roligast? Vad gör DeRozan?

196. GM i soffan

por Henrik Broman

Gabriel och Henrik genomför årets version av “GM i soffan”, där de leker General Managers och bygger ihop varsitt lag. Magnus bidrag presenteras också. Är LeBron med i samtliga lag? Kan man tacka nej till Kawhi?

195. NBA Over/Under

por Henrik Broman

195. NBA Over/Under
Gabriel, Magnus och Henrik gissar hur många vinster varje NBA-lag tar denna säsong och jämför med vad spelbolagen i Las Vegas tror.

194. NBA Awards & Predictions 16/17

por Henrik Broman

Jakob och Henrik gissar award-winners! Vem vinner MVP? 6th man? Rookie? Vi gissar också vilka som snittar flest poäng, returer, assist, steals och blocks.